Prova på

KOM OCH TRÄNA KARATE MED OSS!

Under februari och september välkomnar vi nybörjare.

Anmäl dig via formuläret nedan

Prova på att träna under februari/september gratis.

I början av varje termin har Umeå Shotokan Klubb nybörjarstart. För vårterminen är det februari och för höstterminen är det september. Anmäl dig via formuläret. Du har då möjlighet att under en månad prova på karate utan att betala. Om du tycker det är roligt så är det bara att fortsätta träna så kommer det ett inbetalningskort på medlemsavgift och träningsavgift.  Ta på dig en T-shirt och långa träningsbyxor.

Under rubriken träningstider hittar du schema över alla träningstider och en flik för var träningsgrupp.

Karate är en idrott för gammal som ung. Du deltar efter dina egna förutsättningar, utvecklas och har roligt. Kara te är japanska och betyder fritt översatt tom hand. Ursprungligen är karate en självförsvarskonst. Karate är aldrig första slaget. Idag är det en tränings- och tävlingsform. Ödmjukhet, disciplin och respekt avspeglas i träningen som är väldigt allsidig. Vissa japanska ord används.

Knattegruppen: 7-9 år, åk 1-3

Barngruppen: 10-12 år, åk 4-6

Från 13 år till 99 år, Nybörjare- svart

Vanliga frågor

Ja, för att träningen ska bli bra kan vi inte ha för stora grupper. Vi vill hinna se, uppmuntra och hjälpa alla i gruppen.
Vår knattegrupp är från 7 – 9 år. Alla barn ska få träning på sin nivå så det blir roligt. Vi  har åldersgräns på 7 år för att åldersspannet inte ska bli för stort.
Ja, självklart. I gruppen ungdom/vuxen tränar nybörjare och de som har tränat i 30 år. Åldern är från 13-åringar till 58-åringar.   
 

Anmälningsformulär